Paulina Danielsson
Bildkälla: Instagram/cristianbrennhovd/Instagram/paowmeow

Paow avslöjar: ”Relationen fick mig att äta tabletter…”

I början av året gjorde Paulina "Paow" Danielsson och den norska realityprofilen Cristian Brennhovd slut. Nu avslöjar Paulina varför relationen med Cristian gjorde att hon tog tabletter.


I början av 2024 valde Paulina "Paow" Danielsson, 30, och Cristian Brennhovd , 25, att gå isär efter att ha varit ett par sedan mars 2023. Deras relation var turbulent från start. 

"Jag borde ha varit en bättre pojkvän. Vi är inte sura på varandra och jag tycker ändå om henne. Men ibland får man släppa taget om folk. Älskar dig! Hoppas du får det bättre", skrev Cristian på Instagram vid tillfället.

Därför tog det slut mellan Paow och Cristian Brennhovd – egentligen

Bildkälla: Instagram/cristianbrennhovd

Paows pojkvän Cristian Brennhovd gjorde porr på OnlyFans: "Det suger"

Slut mellan Paow och Cristian Brennhovd: "Han har..."

Paow avslöjar detaljen om relationen: "Vad är jag värd?"

Enligt Paulina "Paow" Danielsson var relation med den norska ex-pojkvännen Cristian Brennhovd väldigt destruktiv. Det berättar hon i Mirabell Lundgrens serie ”Ingen kommer undan” på Voyd Play.

Efter att det tidigare paret gjorde slut har Paulina haft ekonomiska begränsningar. Detta på grund av Cristian tidigare hjälpte henne med den ekonomiska delen kring hennes OnlyFans från ett företag i Norge, men inte längre är lika tillmötesgående. 

Nu avslöjar Paulina något om relationen med Cristian som hon aldrig tidigare pratat om. 

– Sedan kan vi ta upp en sak som jag inte tagit upp någon annanstans innan. Det är att han har fått mig att må så pass dåligt att jag ätit ganska mycket tabletter under tiden jag var med honom, säger hon och fortsätter:

– Nu vill jag säga att jag är helt och hållet av tabletterna. Det är så skönt att inte vakna upp med ångest och bara “hur ska jag klara mig?", "vad är jag värd?”, “behöver jag ta den här tabletten för att må bättre?”. 

Bildkälla: Instagram/paowmeow

Paow syns med kända tv-stjärnan: "Gillar inte drama"

Paow kissade på känd politiker

Paow tog ångestdämpande och smärtstillande tabletter: "Ditt fel"

Paulina menar att det bästa som kunde hända var att Cristian försvann från hennes liv. Hela situationen har varit väldigt psykiskt jobbig, samtidigt som det har varit en lättnad.

När Paulina får frågan vad hon menar med tabletter, om det är antidepressiva tabletter hon behövt ta, säger hon att det inte var det.

– Alltså det är inte så att jag suttit och "poppat molly" varje dag, men det har varit ångestdämpande, smärtstillande och sådana saker. Jag sa till honom “jag vill aldrig mer ta tabletter för jag mår så mycket bättre, det är ditt fel att jag har tagit tabletterna”, berättar hon.

– Det är såklart mitt eget fel också. Men att gå av någonting som man gått på i två år har varit en ganska jobbig period för mig också. Jag känner mig mycket piggare och klarare i huvudet. Det är en lång väg att gå men det har gått en och en halv månad nu så jag tar en dag i taget.

Allt kommer bli bra!

De operationerna har Paows kille Cristian Brennhovd gjort: "Otroligt nöjd"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!