Britney Spears
Britney Spears hamnade i ett storbråk på ett lyxhotell i Los Angeles. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Britney Spears i bråk – polis och ambulans på plats

Polis och ambulans tvingades rycka ut till lyxhotellet Chateau Marmont där Britney Spears och hennes pojkvän Paul Richard Soliz hamnat i ett stort bråk. Britney skrek och hotade andra gäster och personal. På paparazzibilder från kvällen så ses Britney lämna hotellet naken och barfota – bara halvt täckt av en filt och en kudde.


Det var i onsdags natt som Britney Spears hamnade i ett stort bråk med sin pojkvän Paul Richard Soliz. Paret hade checkat in på det legendariska lyxhotellet Chateau Marmont i Los Angeles, och det är där som en serie obehagliga händelser kom att utspela sig.

Chateau Marmont i Los Angeles. Bildkälla: Stella Pictures.

Britney Spears i bråk med Paul Richard Soliz – polis och ambulans kallade till Chateau Marmont

Enligt uppgifter till amerikanska Tmz så ringde några andra gäster polisen då en kvinna – troligtvis Britney då hon matchade Britneys utseende – hotade och förföljde hotellpersonal och andra gäster. Polisen dök upp kring 22.30, men de märkte inte av några oegentligheter och åkte från platsen.

Britney Spears. Bildkälla: Stella Pictures.

Vid 23.00 drog sig Britney och pojkvännen tillbaka till sitt hotellrum för att fortsätta festa och supa. Och det var när de befann sig i sitt hotellrum som de rök ihop i ett stort bråk som blev fysiskt.

Enligt källor till Tmz så skrek Britney och var "utom kontroll". Flera gäster befarade att hon hade drabbats av ett psykiskt sammanbrott. Därför kallades sjukvårdare till platsen. 

Vid 00:40 kom ambulanspersonalen till hotellet, och där lyckades de få kontakt med Britney. Hon gick då rödgråten ut från hotellet naken, med endast en kudde och en filt virad runt sig. Enligt källor till Tmz så kan Britney ha gjort illa benet, förmodligen handlar det om en mindre skärskada. 

Under fredagen bemötte Britney Spears rubrikerna om bråket på hotellet. 

Hon kallar nyheterna för "fake news" och skriver att hon planerar att flytta till Boston. Enligt Daily Mail la Britney först ut ett meddelande på sin Instagram där hon menade att bilderna som tagits på henne utanför Chateau Marmont föreställde en av hennes dubbelgångare. 

Britney Spears menar att nyheterna om parets bråk är fejk, och hon överväger nu att flytta till Boston. Bildkälla: Instagram/Britney Spears

Britney Spears och Paul Richard Soliz har dejtat sedan i augusti 2023

Men Britney behövde inte följa med i ambulansen, utan lämnade hotellet med sin säkerhetspersonal – och utan Paul. 

Britney och Paul har dejtat varandra sedan sensommaren 2023, då hon skilde sig från Sam Asghari.
Paul och Britney träffades första gången redan 2022, då hon anställde honom för att utföra sysslor i hennes hem.

Paul Richard Soliz har blivit omskriven i USA då han har ett kriminellt förflutet och är dömd för flera mindre brott, men också för det betydligt grövre brottet olaga vapeninnehav. Då dömdes han till två års villkorligt fängelse.

Fansen oroade över Britney Spears hälsa – slutat äta medicin  

Det senaste året har varit turbulent för Britney Spears. Redan i januari i fjol rapporterades det hur Britney satt på en restaurang och skrek. Då befarade en del källor att Britney befann sig i en manisk episod, vilket är något som kan drabba den som har bipolär sjukdom. 

Britney Spears. Bildkälla: Stella Pictures.

Britney är bipolär och under den tiden som Britneys pappa var hennes förmyndare så medicineras hon med lithium – något hon nu har slutat med.

Förra sommaren rapporterade Nyheter24 om hur flera av Britneys fans reagerat på att stjärnan börjat prata med sin brittiska dialekt – vilket de då tolkat som en stor varningsklocka. Detta då Britney har gjort det vid flera tidigare tillfällen då hennes mående inte har varit stabilt.

Britney Spears rakade av sig allt hår år 2007. Bildkälla: AP/TT Bild

Innan Britney år 2008 blev tvångsinlagd på psykakuten så pratade hon med den brittiska dialekten. I samma veva intervjuade amerikanska tidningen People psykologen Renee A. Cohen som då berättade om dissociativ identitetsstörning. Det kallades tidigare för multipel personlighet.

– När någon har dissociativ identitetsstörning så är varje identitet frånskild från den andra. Varje identitet kan ha ett eget namn, minnen, uppförande och känslor. Brännpunkten är: När Britney använder sin brittiska dialekt eller tycks ta en annan identitet, vet hon då om att hon är Britney Spears?, sa Cohen till People då.

Britney Spears var även inlagd år 2007 då hon under ett publikt sammanbrott rakade av sig håret.

Britney Spears i Stockholm år 2003. Fyra år senare började mardrömmen för Britney Spears. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!